Klik Nuffnang Ads

Friday, February 3, 2017

Tempat makan best di Batu Gajah

Ni lagi satu tempat makan best kat batu gajah. Bukan lah sebab ada signature dish yang sedap meletop kebabom pun. Tapi boleh la setakat nak bawak family makan dengan harga berpatutan.

Nama kedai: ZIRO CAFE
Landmark: sebaris kedai dobi layan 24jam, 7-e, dan kedai bundle stesen bas (ala tempat tunggu bas plusliner nak ke kl), pasar tani batu gajah. Ha....punya banyak landmark aku bagi tapi korang tak tau juga, korang memang b***k. Hahaha......

Tapi signboard kedai ni punya la pudar. Bila owner kedai tu nak bagi terang sikit tulis nama kedai tu tah la.

Layan mata dengan menu yang disediakan. Semua aku amik dekat fb kedai tu.

*Buka dari 05.30ptg hingga 12.00tgh malam.
Last call order 11.30pm.

Hidangan istimewa Steamboat dan Western Dalam Talam sentiasa menjadi pilihan.
Call/whatsapp sekarang untuk tempahan meja dan menu.
012-3332185!!! Yusri.
Beroperasi dari 05.30 ptg - 12.00 tgh malam.










Aku tak tau sedap ke tak. Tapi family aku pernah la datang makan sini. Sebab ada steambot murah tu.


2 comments:

  1. sya kalaupergi batu gajah, mesti nak kena pergi kedai kopi tepi jln yg chinese pmpn ngn anak laki dia tu. minom kopi ais ngn roti bakar/roti kukus. terbaik tol kopi ais die. hehehehe

    ReplyDelete
  2. kat mana tu.. boleh bg detail lokasi

    ReplyDelete