Klik Nuffnang Ads

Sunday, April 20, 2014

GIVEAWAY: SAYA NAK SKIRT FREE ITU

Lama dah aku tak update blog ni. Mujur masih ingat password blog.
Harini 20/04/2014 (Ahad) aku nak buat giveaway untuk pengunjung blog aku ni. 
Aku nak bagi sehelai chiffon skirt berwarna hijau tajaan blog justskirt untuk seorang pemenang bertuah.
Skirt ini berlining penuh sesuai untuk semua fashionista di luar sana. 


SYARAT PERNYERTAAN: (baca dengan teliti)



1. BUAT SATU AYAT RINGKAS YANG DIMULAKAN DENGAN 
"SAYA MESTI MENANG CHIFFON SKIRT INI KERANA................"

CONTOH: saya mesti menang chiffon skirt ini kerana saya nak memakainya ketika menyambut ulangtahun perkahwinan saya yang ke-3 pada 10 Mei nanti. 

2. KORANG KENE COPY PASTE GAMBAR SKIRT YANG AKU BAGI DIBAWAH DAN LETAK DALAM BLOG KORANG. 

3. PASTIKAN GAMBAR SKIRT YANG KORANG LETAK DALAM ENTRY TU, BOLEH LINK TERUS KE GIVEAWAY NI.

4. TAK KISAH KORANG NI FOLLOWER BLOG NI KE TAK. JANJI KORANG ADA BLOG UNTUK BUAT ENTRY. TAK FOLLOW PUN TAK PE.

5. SEORANG PEMENANG AKAN DIPILIH BERDASARKAN AYAT RINGKAS YANG DIBUAT MENARIK PERHATIAN AKU. (hint: jangan buat ayat sedih2)

6. TARIKH TUTUP PENYERTAAN : BILA RASA NAK TUTUP, AKU TUTUP TAPI SELEWATNYA 30 APRIL 2014

7. LEPAS ENTRY DAH SIAP, SILA TINGGALKAN LINK BLOG KORANG DI RUANGAN KOMEN, SUPAYA SENANG AKU NAK MENILAI AYAT RINGKAS KORANG TU.

     
                                                                labuh skirt 90 cm
                                                                labuh lining 80 cm

61 comments:

  1. saya join

    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  2. Joined and follow you :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  3. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  4. done masuk plus follow~~
    http://lolipopopo.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html
    :D

    ReplyDelete
  5. Emma join jugaaa hahahha :)

    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  6. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-tu.html

    ReplyDelete
  7. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  8. salam.. joined ;) tp syrt no.3 tu sy xdpt bt..xpndai

    http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  9. saya join..

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaiakum dan salam singgah sini...join..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  11. Emma join juga :-)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  12. DIjah join :) http://mininominomi.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-tu.html

    ReplyDelete
  13. Salam saya join^^

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  14. bismillah :) saya join , harap2 terpilih

    http://amirahamer.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  15. JOIN :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  16. Salam.

    Joined!

    http://tiefiqs34.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  17. http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-tu.html

    join :)

    ReplyDelete
  18. join
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  19. SALAM...DONE JOIN
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu-saya.html

    ReplyDelete
  20. miza join okay :)

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  21. Salam, saya join ye ^^

    http://syahiraceri.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  22. saya join
    http://mydreamland1621.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum . SAYA JOIN . .

    http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-tu.html

    ReplyDelete
  24. siap follow and menabung nuffnang sekali disini ;)

    ReplyDelete
  25. kte join..

    http://leylanurjati.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  26. http://prettycosmos.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  27. asslammualaikum join yer
    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  28. saya sudah sertai giveaway ini

    http://ohmyfariza.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  29. SORRY EH QILA COPY PASTE BLOG AWAK. Tapi takleh right hand click TT_TT

    so qila type sebijik bijik. Takpe kan? Hee.

    http://qileh.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    :D :D

    ReplyDelete
  30. joined
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  31. salam.. ina mencuba nasib... :)

    http://arenamuslimah.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  32. saya join tau..........good luck to the rest!

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan tanah saya ada update entry saya untuk GA ni

      Delete
  33. saya join and follow
    http://fatin-rose.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  34. bismillah... hehe http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam, sye join :)

      http://mawarmialah92.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

      Delete
  35. cma join :)
    http://cikcenderawasih11.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  36. Haiii ^^ Followers #665

    http://rynaluvie.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum....Sis saya join..

    http://cinta5november.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  38. ida follow dan join
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  39. nenot join :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  40. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-tu.html

    ReplyDelete
  41. Bismillahirahmanirrahim :)

    http://raihanabintiramlan.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  42. Salam , saya join :))

    http://abugedik.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  43. saya pon join :)

    http://tintalinaluna.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  44. http://cenderahation9.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  45. http://jasmineamaryllis.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    saya joined and follow.

    ReplyDelete
  46. join..

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  47. menjoinkan diri

    http://najwa-auliya.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  48. menarik .. join jugak . hehe

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  49. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  50. Assalmualaikum .. saya join!

    http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  51. joined
    http://diyasesame.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  52. http://diyasesame.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  53. done :)

    http://theieraziera.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-tu.html

    ReplyDelete
  54. Bismillah . Saya join. Harap menang. :) http://bloggermukabumi.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  55. SAYA JOIN :)
    http://aimifarhanaalkaf.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  56. http://ierahluvie.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    join join join :)

    ReplyDelete
  57. Saya join :)
    http://afifishamsuri.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete