Klik Nuffnang Ads

Monday, June 9, 2014

2nd GIVEAWAY SAYA NAK: STRIPED SKIRT

Asalamualaikum

Syarat Penyertaan:

1. Terbuka untuk follower blog ini sahaja. Jika korang dah jadi follower, automatik layak join giveaway ni.
2. Letak gambar rasmi giveaway ni dalam entry korang. Pastikan bila orang klik gambar tersebut, boleh link terus ke blog ni. 
3. Dalam entry tersebut korang cuma tulis :
    SAYA NAK STRIPED SKIRT.
    SEMOGA MURAH REZEKI SAYA. 

 4. Giveaway ni dibuka dari 09.06.2014 hingga 16.06.2014 sahaja.
 Penyertaan selepas itu tidak akan dilayan. 
 5. Jangan lupa komen di sini dan letak link entry yang korang buat tu. 
 6. Pemenang akan dipilih secara random. 






Pemberitahuan:
-saya akan buka setiap blog yang menyertai. jangan risau.
-hadiah yang bakal dimiliki oleh seorang pemenang adalah sehelai chiffon striped skirt untuk seorang pemenang.
-saiz skirt 92 cm, lining 62 cm
-sebarang pertukaran hadiah tidak akan dilayan.
-selamat mencuba!

73 comments:

  1. nenot join :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  2. join yerr

    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-sayastriped-skirt.html

    ReplyDelete
  3. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  4. Joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-sayastriped-skirt.html

    ReplyDelete
  5. Salam . Join !
    http://luviza-98.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  6. SAYA NAK STRIPED SKIRT
    SEMOGA MURAH REZEKI SAYA

    http://jombercontest.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum , join jugak

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  8. salam..

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  9. Bismillah, saya join :D

    http://amirahsafiee11.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  10. I Join...

    http://satujanjikita.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum,

    join jugak.. ;-)

    http://mybeadsnbutton.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-stripped-skirt.html

    ReplyDelete
  12. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  13. saya join
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  14. joined :}
    http://well-knxwn.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  15. sy join :)

    http://syahidahfadilah.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  16. mcm mne nk link kn ke blog ni..?

    ReplyDelete
  17. saya join^^

    http://ibtisam166.blogspot.com/2014/06/giveawaysaya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  18. bismillah.. yus join :)

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  19. SY JOIN:)

    http://ciksiputsoda.blogspot.com/2014/06/saya-nak-striped-skirt-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. http://belongtomee.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  21. Joined :)

    link baru = http://irenevaleriena.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  22. Bismillah..

    Saya join..

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  23. inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  24. Bismillah...I join ya. Moga moga adalah rezeki menang striped skirt dari giveaway awesome ni, boleh pakai buat raya nanti hehe

    http://liamsjuliet.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  25. joined..

    anda tengah mencari hanphone murah.. jom singgah di blog saya ya...

    http://www.lenovomurah.tk/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  26. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  27. http://dirax.blogspot.com/2014/06/saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  28. saya joined

    http://www.izuddinmohd51.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt-html

    ReplyDelete
  29. Saya join

    2nd Give Away Saya Nak:Striped Skirt

    ReplyDelete
  30. 2nd Give Away Saya Nak:Striped Skirt

    ReplyDelete
  31. slm..sy join ye

    http://imaneeda.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  32. Hye dan assalamualaikum kak, saya join ^^ ni link nya ..

    http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  33. Bismillah, saya join ye :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  34. Done follow #703
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  35. join !
    http://luhanwife.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  36. saya pun join..

    http://rojakbuahpedas.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  37. http://lolipopopo.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html
    joined^^

    ReplyDelete
  38. join http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  39. http://ohmysecondblog.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  40. joined...
    http://semuthitampanjatdinding.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  41. Sdh join :)

    http://theieraziera.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete

  42. joined

    http://mybloggieintan.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  43. http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/06/giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    saya join ye. thanks.. :)

    ReplyDelete
  44. fuuhh.... semoga murah rezeki...

    http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  45. bismillah saya join :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  46. saya join ((:

    http://contenganvampire14.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  47. Dijah join :) http://mininominomi.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  48. http://fatin-rose.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  49. sy join

    http://misskitty12.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  50. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  51. konah yang kepochi join : http://macikzkonah.blogspot.com/2014/06/2nd-give-away-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  52. Assalamualaikum,salam ukhuwah..sy join ^_^
    http://aspireangel.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  53. Ena join...

    http://www.ladyainaa.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  54. Salam..saya join :-)

    http://purplestarz89.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  55. Saya join ^^
    http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  56. Saya join,semoga murah rezeki saya,

    http://ahlanwasahlansemua.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  57. saya dah joined..

    http://seraazwa.blogspot.com/2014/06/giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  58. Bismillah. Assalamualaikum. Saya join tau :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  59. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-stripped-skirt.html

    ReplyDelete
  60. http://seudillerq.blogspot.com/2014/06/dengan-nama-allah-saya-nak-striped.html

    JOIN :)

    ReplyDelete
  61. http://www.cekgunorazimah.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  62. JOIN
    http://diarifantasiku.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  63. http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  64. follow dan join :)

    http://kakijoincontest.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  65. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  66. fiqa join :D
    http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  67. syeeda join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  68. DONE
    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  69. Done join

    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  70. SAYA JOIN :)

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  71. Bismillah , Eikin join . :)

    http://lucky-charlotte.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

    ReplyDelete
  72. PENYERTAAN DITUTUP
    PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PAD 21@22 JUN NANTI

    ReplyDelete