Klik Nuffnang Ads

Sunday, July 3, 2011

KLINIK KULIT

  1. Klinik Nagoke S/B
No. 9, Laluan Sungai Durian,
31800 Tanjung Tualang, Perak
05-3609217
komen: servis bagus walaupun keadaan klinik yang tak indah. harga dalam kemampuan juga la.
masalah jerawat? alergi kulit? datang la kat sini. betul-betul di pekan Tanjung Tualang. orang pun ramai. tapi selekeh la pembantu klinik tu masukkan pil dalam plastik. gune tangan je. xde glove2 de....
clinic hours: isnin-jumaat 8.30 pagi until 5.30 pm, ahad dan hari kelepasan am cuti, sabtu dari 8.30 am until 1.30 pm
DISINI TIADA SERVIS SUNTIKAN VITAMIN C


2. Klinik Choo

No, 70, Lebuh Medan Ipoh, Bandar Baru Medan Ipoh, 31400 Ipoh, Perak
(dibelakang Jusco Kinta City) 05-5487468
komen: servis bagus, pembantu klinik pakai uniform tuh! harga ok tak mahal. masalah jerawat? alergi kulit? jangan malu-malu datang sini.
clinic hours: isnin hingga sabtu dari 9.00 am - 1.00 pm, 2.30 pm - 7.00 pm
ahad dan public holiday tutup.

note: sebelum2 ni sangat femes, orang makan @ jual VCO sana sini. Saya yang jenis cepat terpengaruh dengan iklan2 ni terus beli sampai 5 botol. Baru makan sebotol, muka naik jerawat mencanak-canak. *Seram ok!. Thats why saya pegi ke klinik Choo tu....
(BERKENAAN SUNTIKAN VITAMIN C, BOLEH CALL KLINIK NI TANYA ADA KE TAK)

p/s: saja nak share klinik yang pernah saya pergi.
sekurang-kurangnya kalo ada yang google cari klinik kat sekitar perak ni,
boleh la singgah blog ini. Oh, harga servis di bawah RM100 JE. Ok, Bye!

17 comments:

  1. thanks ya...sy mmg google carik klinik nagoke ni..kawan bercerita ttg clinic ni...tp tak ada contact number..
    tup tup ada pulak org tulis blog pasal clinic ni..okay..okay...nak try pegi...

    ReplyDelete
  2. klinik choo ni mahal x?? dlm lingkungn brape ye hargenye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan owner blog dah cakap , HARGA X MAHAL. DALAM liNGKUNGAN RM100 JE , baca la sampai habis Yunk oii ,

      "harga servis di bawah RM100 JE. Ok, Bye! "

      Delete
  3. klinik ni ade wat suntikan vitamin c x?

    ReplyDelete
  4. Ank sy kronik eczema...antara klinik2 tu yg mane satu u suggestkn? Sy ni dr melaka. Byk klinik pakar dh pegi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. klinik nagoke...ramai yg puas ati.

      Delete
  5. try mkn shaklee yg femes seantero malaysia ye sis!

    ReplyDelete
  6. Yup sya dah pegi..smpai awal kul 8 pun dah dpt giliran 25.bwk ank kena alergic..doc chek rupanya enzema.so dpt ubt gatal,Syampu,cream ,antibiotik.ok le tgok lepas dah mkn ubt abis gatal2nya kering...berbaloi le w.pun tggu lama.1 hari seratus patien.cream nya x de jual farmasi..buat sendiri so klau putus ubat bleh call n diorg pos jer x pyah nk dtg jauh

    ReplyDelete
  7. klinik nagoke mmg famous utk sakit kulit..punya la ramai org..

    http://aizashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. klinik nagoke memang bagus

    ReplyDelete
  9. Doktor klinik choo tu laki ke pompuan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr.Choo tu lelaki dia bhgn jerawat2 ni . Ada lg sorg Dr.Ong permpuan bhgn sakit puan dll . Sy baru je prgi ptg td. Ubat dia baru je sy try tempek kt jerawat. Servis sgt tip top doktor pon peramah , harga pon ok .

      Delete
    2. Dr.Choo tu lelaki dia bhgn jerawat2 ni . Ada lg sorg Dr.Ong permpuan bhgn sakit puan dll . Sy baru je prgi ptg td. Ubat dia baru je sy try tempek kt jerawat. Servis sgt tip top doktor pon peramah , harga pon ok .

      Delete
  10. Saya dah pergi klinik Nagoke tu..
    memang jadi pilihan untuk masalah kulit..
    Patient dia kebanyakkan datang dari luar Perak..
    Saya yg dari Kg. Gajah pun gerak pukul 6.45pg..
    Sampai dekat pukul 8..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brapa kos awk buat rawatan?

      Delete
  11. Assalamualaikum sy nak tanya. Klinik nagoke tu skrg kosnya msih under rm100 ke?

    ReplyDelete
  12. jap lg nak g lah. isteri ada masalah kaki gatal makan air agak teruk. x jauh dari rumah sy ni.

    ReplyDelete