Klik Nuffnang Ads

Monday, December 6, 2010

1 Malaysia, 1 Malaysia, 1 Malaysia

Salam,
Apa yang aku nak tulis ni sebenarnya tak de kaitan langsung dengan apa yang dicanang-canangkan oleh PM M'sia. Hehehe......
Tapi aku nak cerita tentang makanan yang paling 'heaven' aku penah makan setiap kali berjimba bersama dia.


Dam dam duuuummmmm.....
(biasanye orang letak bunyi drum tapi aku letak bunyi meriam buluh)



Terimalah.......








Laksa di Penang Street. Nyum2!


Laksa ni aku makan kat Penang Street, One Utama. Kedai makan ni berhadapan butik pakaian Viva. Bukan Kereta Viva tau! Dengan kuahnye yang pekat, siap ade isi ikan lagi weh! Berdegup2 jantung aku bila makannya. Hahahaha......Hargenye Rm 6.90@RM7.90 je. (Lupa plk harga sebenar) Berbaloi-baloi tu, sebab mangkuk die besar.



Arghhh....sedapnye. Sedapnye.....!


Makan dengan cili potong & otak udang pon sodap!


control ayu sambil makan.
"kau memang hebat, nyah!!"





Lepas makan, haruslah berposing ala2 Tyra Banks.
"U want to be on Top?"




MACEHHH.............

1 comment: