Klik Nuffnang Ads

Wednesday, April 20, 2011

TEST KELAJUAN BLOG KORANG

Hello anak-anak sekalian,

Pernah tak rasa menyampah nak buka blog orang sebab tahap loading blog 'beliau' lambat macam kura-kura pikul guni beras?

Kat sini saya share website yang bole kita gunakan untuk uji tahap kepantasan blog kita. Free dan mudah. Cuma letak website kita dalam ruang yang disediakan. Lepas tu kite boleh tahu kepantasan blog kite ni. Bukan ape, nanti tak de la orang menyampah nak buka blog kite tu an?

Just Click Here
-
-
-
-
WEBSITE SPEED TEST

p/s: saya dapat info ni dari satu blog lain tak lama dulu.
Thanks for visit me!
Hugs!

3 comments:

  1. jom try...thanks fo sharing...

    ReplyDelete
  2. wahh...siap ade web speed test ek. jap lagi nak cube la. fuh fuh...harap2 tak lembab. dah penat buang lagu dengan background pejadah sume haritu. hahah.

    ReplyDelete