Klik Nuffnang Ads

Saturday, January 1, 2011

BAGAIMANA SUZUKI MENDAPAT NAMA?

Salam semua,
Memandangkan demam AFF Suzuki yg gile punye hot kebelakangan ni, aku pun cari la info-info yang menarik untuk dikongsi..Google punya Google lalu terjumpA la satu video yg bagi aku lawak gile *Orang gile pun tak boleh buat lawak camni tau!*

Entry pertama untuk tahun 2011 ini, aku nak share dengan kamu2, how SUZUKI mendapat nama. Dari aku story tentang Khairul Fahmi yang aku sendiri tak kenal. T_T

Enjoy ya..............




video







p/s: bukan suzuki je yamaha dan honda pun kene tempiasnya...hehe..

No comments:

Post a Comment